Boek schrijven
Linda van Butselaar
11/02/2023
0

Ik schrijf een boek

11/02/2023
0

Deel je proces, deel je verhaal zegt mijn coach.

“Waar begin ik dan?”, dit vraag ik mij al tijden af.

Er is zoveel gebeurd de laatste jaren dat dit moeilijk kort samen te vatten is.

Dat ik wil veranderen, dat het anders moet, dat voel ik al tijden maar wist niet hoe.

Soms gebeurt er iets in je leven dat je dwingt tot nadenken en vooral voelen, luisteren naar jezelf, “is dit hoe ik wil leven” 

Door de verhuizing, heb ik zowel fysiek als mentaal een stap gemaakt om andere paden te bewandelen.

Daarom toch maar mijn begin, ergens in het midden van mijn verhaal.


Boek schrijven

Ik ga een boek schrijven. Ja, heus, echt waar. Het is nu niet meer “een idee” wat ik al jaren meeneem in mijn hoofd, bij elke verhuizing weer inpak en later weer uitpak als ik geland ben in mijn nieuwe huis.

Door de jaren heel veel verhalen opgeschreven, gedichten, meditaties maar niets mee gedaan. 

Hoeveel mensen had ik kunnen inspireren met mijn gedachten?

Hoeveel mensen had ik met mijn meditaties innerlijk rust kunnen geven?

Daar komt nu verandering in. Ik heb mij ingeschreven voor een cursus om nu onder begeleiding mijn boek te gaan schrijven. Je maakt contact met mede cursisten en je krijgt elke maand een opdracht waar je mee aan de slag gaat. Heerlijk vind ik dit.

Ik word uitgedaagd om met mijn pen (later pc) tot actie te komen.


Je vraagt je misschien af, wat voor ’n boek ga je schrijven?

Dat is op dit moment nog niet duidelijk. Ik dacht eerst aan een biografie met fictie gecombineerd; de titel hiervoor heb ik al heel lang in mijn hoofd.


Voor wie is het boek?


Tegelijkertijd wil ik heel graag een zelfhulp boek, een inspirerend doe-boek voor vrouwen die situaties hebben meegemaakt wat nog steeds dagelijks pijn en verdriet geeft maar wat niemand ziet.

Vrouwen die met deze negatieve energie nog steeds stoeien en hierdoor zich belemmert voelen om te zijn wie ze diep van binnen zijn.


Ik geloof in een ieder van ons ziet iets moois, iets unieks, een warm hart. Door onze angsten, woede, onmacht, frustraties, sluiten we ons hart af en blijven we in ons hoofd malen. We gaan het bekijken en nog eens beredeneren. Het gevolg is als we in ons hoofd blijven zitten malen, de  negatieve energie in ons lijf komt te zitten met alle vage klachten als gevolg. Het geeft bewusten en onbewuste stress. Het slurpt onze energie op, zodat we snel moe zijn.  


Eigen ervaring

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is, als je in deze fase zit. Ik weet ook dat zodra je  de verbinding met je hart aangaat, het gaat het stromen, dat je weer je energie terug krijgt, dat de wereld er anders uitziet, dat je weer kan genieten van de kleine dingen in het leven.

Daarom noem ik mijn bedrijf H-Art-Kracht. 

Ik geloof dat leven en werken vanuit je hart meer kracht geeft.


Wil je meer weten, je mag mij altijd bellen, mailen.


Ben je op zoek naar inspiratie voor meer innerlijk rust en positieve energie? 

Volg mij op instagram H-art-kracht

Hier deel ik bijna dagelijks mijn proces, mijn inzichten, mijn gedichten, tips voor meer tijd en aandacht aan jezelf. 


Een hele mooie inspirerende dag toegewenst.

Linda handtekening

Reacties